Jump to content

Welcome to Ultima Online Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Welcome to UOForums

If not already a member, take a moment to join our awesome community. It is free to sign up and there are no ads.

 

When you click on CREATE ACCOUNT, the sign up form will appear at the bottom of the forum.

 

If you have issues, like not receiving a validation email. Then please contact us by email help@uoforums.com and we will help you get set up.

 

If you wish to contact us about our site for other reasons, then please contact us by using the contact form in top right corner of the forum


Photo

Osi House

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Mastermind

Mastermind

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
I had a billing error and now my house os in osi owned status, if im not mistaken decay was only turned on about two weeks ago so im not sure how it went so quickly, but my question is my account is since reopened is there anyway to get home house or possesions back

#2
sablestorm

sablestorm

    The Dread Pirate Sablestorm

  • Members
  • 2,644 posts

I'd email Mesanna directly and explain the situation: mesanna@broadsword.com



#3
Kayhynn

Kayhynn

    EOGamer Network PR ManagerEOGamer Network Community ManagerGodde

  • Administrators
  • 4,572 posts

How long was your account inactive?  



#4
Mastermind

Mastermind

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

unfortunately since July I rarely play but keep both accounts open for my houses just had them billing differently and had some fraud three times this year on one card and did not realize that this account wasn't being billed any longer