Jump to content

Issues with UOForums - Cannot find server


Recommended Posts

We have been getting reports that some get "cannot find server" error, which may be a DNS error or may be related to the recent vulnerability.

 

If you have this issue or any other issue getting the site to load at times. Please post the following.

 

Country you're in

ISP

Your primary and secondary DNS server

The browser your using

The operating system you're using (windows 7, 8, 8.1, linux flavor, mac, android, IOS, windows phone, etc.)

If possible, give an approximate time it happened.

Link to post
Share on other sites

USA

AT&T

205.152.128.23, 205.152.37.23 - will very rarely use the Google Open DNS settings, but they aren't always reliable.

IE 11, FF 28.0x2

Win 7 x64, Custom Slack install (explains the 2 versions of FF)

Latest was 20:45 Thursday 10 April - have had it happen a few times, and it seems to be independent of public or staff forum.

 

Server response today has been very slow.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...