Jump to content

Welcome to Ultima Online Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Welcome to UOForums

If not already a member, take a moment to join our awesome community. It is free to sign up and there are no ads.

 

When you click on CREATE ACCOUNT, the sign up form will appear at the bottom of the forum.

 

If you have issues, like not receiving a validation email. Then please contact us by email help@uoforums.com and we will help you get set up.

 

If you wish to contact us about our site for other reasons, then please contact us by using the contact form in top right corner of the forum


Photo

Resource use?

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Lord Chaos

Lord Chaos

    UOForums Owner/EOGamer CEO

  • Administrators
  • 3,225 posts
  • LocationDenmark
I have had the xbar installed in chrome for a while now, but for some reason when it starts up it uses full CPU power, which slows everything else down and of course makes the fan in the laptop go nuts. :(

Not sure if its a chrome specific issue, but hopefully its something you can look in to.

#2
Nok

Nok

    Founder/Publisher of GameXbar

  • Members
  • 3,217 posts
  • LocationLos Angeles, CA
Hi LC,

Can you help me out with some details? Like some of your system specifications?

  • Which version of Google Chrome are you using? Mine is 12.0.742.122.
  • What is the make and model of your laptop?
  • Do you also have a desktop and see the same issue on it?
  • Which operating system are you using? Such as Windows XP Pro SP3 32-bit, or Windows 7 Home Premium 64-bit.
  • How much system RAM do you have? Such as 2 gigabytes, 4g, 8g.
  • Also what kind of processor you have and the type? Such as an Intel Pentium 4 1.2ghz, AMD X2 1.7ghz, Intel Core i7 3.2ghz.
These details would be very helpful.

Is anyone else here on UOF seeing seeing a similar issue while using Chrome and UltimaXbar?

Posted Image
GameXbar: DAoC - LOTRO - MMO - UO - WAR - WoW