Jump to content

Welcome to Ultima Online Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Welcome to UOForums

If not already a member, take a moment to join our awesome community. It is free to sign up and there are no ads.

 

When you click on CREATE ACCOUNT, the sign up form will appear at the bottom of the forum.

 

If you have issues, like not receiving a validation email. Then please contact us by email help@uoforums.com and we will help you get set up.

 

If you wish to contact us about our site for other reasons, then please contact us by using the contact form in top right corner of the forum


Photo

Freezing lag, is it only me

- - - - - freezing lag

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
FrejaSP

FrejaSP

    Lonely Vampire

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
I had got alot freezing lag the last day, not sure if it is my system or others do have this too?

#2
SnakeMan

SnakeMan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
None for me on Napa or Baja, been running smooth

#3
Elbryan

Elbryan

    Clann Marrach Faol

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
I have been getting lag spikes on Napa and on Drach.
[SIGPIC][/SIGPIC]

#4
Cally

Cally

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
I have had my moments of momentary stops when running on Siege.

#5
FrejaSP

FrejaSP

    Lonely Vampire

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
Mine was on Siege too, sure not good with all the Black Wisps.

#6
TheScoundrelRico

TheScoundrelRico

    The Suave One

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
Yeah, I had that problem on Siege last night. Not good when trying to steal out in the field, lol...la

#7
Drakelord

Drakelord

    The old man

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 posts

I had got alot freezing lag the last day, not sure if it is my system or others do have this too?

I was on Origin a little while ago, walking around Cove, and hit a moment of lag that broke my Connection and I had to log back in.

Funny part was I was froz in place, but the WW with me was able to move to my location before the connection went.

22815_1049897365024789_76475492465172463


#8
SnakeMan

SnakeMan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Just run a UO Trace route, I am presuming is has to be a hop some place in the route bottling up for a second or two. Conn to Napa for me all week has been no lag at all, and I'm pinging all the way from the East Coast :o. Takes me any where from 9 to 14 hops to get to the Napa servers depending on the day. UO Trace can be Downloaded here http://support.uo.com/latency.html

#9
Marc Anthony

Marc Anthony

    You will always remember this as the day you almost caught Marc

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts
LS been having bad lag. Made PVP horible last Thursday and still geting it today.
Marc Anthony
Pirate King of VTC

[SIGPIC][/SIGPIC]

#10
SnakeMan

SnakeMan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Lag this am on Napa has been intermittent, will go goo then for a couple of mins all will get it, only 1 that did not get the lag thisam was a West Coast (Cali) player with us. Rest of us were from East Coast to Mid of States & Middle Canada, when I did the trace it showed it as the last hop into EA server





Also tagged with one or more of these keywords: freezing, lag